Innholdsrike aktiviteter

Historiske og minneverdige opplevelser for hele familien.

Aktiviteter i nærområdet

Fjellturer

Tjøtta er et perfekt utgangspunkt for de som liker fantastiske fjellturer. Gjestegården ligger ca. 15km unna den kjente fjellrekka De Syv Søstre. Her har du turmål som passer for de fleste.

Fiske

Ta med fiskestanga og benytt deg vår flotte plassering for deg som liker havfiske. Fiske kan du gjøre både fra land og i båt.

Sykkelturer

Opplev Tjøtta fra sykkelsetet blant øyer og fabelaktig natur. Pakk ryggsekken og ta en tredagerstur langs Helgelandskysten, eller en dagstur med minneverdige opplevelser og inntrykk og De Syv Søstre i øyekroken.

Øyhopping

Tjøtta ligger i smørøyet av Helgelandskysten. Herfra kan du oppleve et mangfold av øyer som Vega, Herøy og Dønna. Kombiner gjerne øyhopping med en sykkeltur, takket være hurtigbåter og ferger som tar deg fra øy til øy.

Krigskirkegården

Sammen med Tjøtta historielag kan du melde deg på tur som går til Krigskirkegården som ligger sør på Alstenøya. Her vil det bli fortalt interessante historier fra krigen og om kirkegårdens opprinnelse.

Vandring med historielaget

I tillegg til vandring med historielaget som tar deg innom Krigskirkegården, blir det også besøkt flere historiske minnesmerker og viktige steder som har formet Tjøtta gjennom mange år.

Vi holder strikkecafé hver siste torsdag i måneden kl 18:00-21:00 fra september til april